Започва конкурсът за най-атрактивна празнична украса на Община Търговище

Дата на публикуване: 26.11.2021
Последна актуализация: 26.11.2021

Стартира конкурсът на Община Търговище за най-атрактивна празнична украса. И през тази година той ще се проведе на фейсбук страницата „Да украсим за Коледа община Търговище“. 

Конкурсът е за най-атрактивна външна празнична украса на сграда/балкон, двор, междублоково или друго обществено пространство, обществена сграда, бизнес сграда, търговски обект и други. Участието е отворено за жителите от всички населени места в общината, за физически и юридически лица. 

Заявки за участие са подават до 12.00 часа на 23 декември. Изпращат се до 3 снимки на всеки обект, участващ в надпреварата, на: presscenter.targovishte@gmail.com или на лично съобщение на фейсбук страницата на конкурса. Посочват се трите имена (организация или фирма), адрес на обекта и телефон за връзка.

Всички снимки ще бъдат публикувани в страницата. Първите десет участници, получили най-много харесвания на публикацията с тяхната украса, ще спечелят ваучер от магазин за стоки за бита, на стойност 100 лв. Гласуването (харесването на публикациите) ще продължи до 12.00 ч. на 3 януари 2022 г.

Връчването на наградите ще бъде съобразено с епидемичната обстановка към съответния момент.