Z6_PPGAHG8001C6B0QP77BB1I2C66
Z7_PPGAHG8001LQD0Q5EB3TVQ1MD6

Започнаха ремонтите на улици от капиталовата програма в Търговище

Дата на публикуване: 08.06.2022
Последна актуализация: 12.06.2023

В ход е асфалтирането на улици, заложени в капиталовата програма на Община Търговище за 2022 г. 

Вече готова е обслужваща улица към зоната за земеделски труд и отдих  „Серсема“. 

До края на тази седмица ще приключат и ремонтите на улиците „Граф Игнатиев“ и „Тетевенска“. Там предстои полагане на втори пласт асфалт.
В подготовка за асфалтиране пък е улицата, водеща от ул. „Капитан Данаджиев“ към ресторанта и езерото в парка „Борово око“. Там ще бъдат обновени и двата паркинга. 

Подготвителни дейности текат и на ул. „Чепино“ и паркингите зад Областната администрация. 

През тази година на територията на града са предвидени и ремонти на улиците: „Копривщица“ (от бул. „Трайко Китанчев“ до ул. „Васил Петлешков“), „Девня“, „Поленца“, „Здравец“, „Поп Сава Катрафилов“ (от ул. „Спиридон Грамадов“ до ул. „Екзарх Йосиф“), „Куманово“ (от ул. „Васил Петлешков“ до II СУ „Проф. Никола Маринов“), „Бяло море“ (от ул. „Цар Симеон“ до III ОУ „П. Р. Славейков“), както и обслужващи улици в квартал „Запад“ 1 между блоковете с номера от 15 до 19, от 24 до 21 и от блок № 23 с изход към Детска градина № 7 „Снежанка“. Ремонтирана ще бъде и обслужваща улица в квартал „Запад“ 2 – от ул. „Трети март“ до края на блок № 37. 

След приключване на дейностите в града ще се премине и към ремонти на други 12 улици в населените места на община. Това са: ул. „Рожен“ в Макариополско, ул. "9 септември“ в Ралица, ул. „Пирин“ в Голямо Ново, ул. „Гердеме“ в Подгорица, ул. „Неделчо Камов“ в Буховци, ул. „Георги Бенковски“ в Пробуда, ул. „Рожен“ в Маково, ул. „Дунав“ в Лиляк, ул. „Подполковник Калитин“ в квартал Бряг, обслужваща улица в село Бистра (от центъра на селото в посока моста), както и ул. „Герен“ и „Н. Й. Вапцаров“ в квартал Въбел. 

Всички обекти от капиталовата програма за 2022 г. са публикувани в приложения под информацията файл. 
 

Капиталова програма за 2022 г.
Дата на публикуване: 08.06.2022

https://www.livechatalternative.com/